PR

Hvad skal verden vide om dig? Har du et arrangement, du gerne vil have i avisen – eller i tv? Hvorfor er der ikke nogen, der kender din virksomhed?

Der kan stilles mange spørgsmål til en effektiv PR-indsats, uanset om du vil have gjort reklame for et produkt eller din virksomhed, om du har behov for personlig profilering, eller om du har en begivenhed, som verden skal kende til. Svaret på de fleste er, at du samarbejder med nogen, der kender pressen, kender produkt- og personmarkedsføring til bunds, er fyldt med ideer, og kan omsætte dine tanker, begivenheder og produkter til slagkraftig ekstern kommunikation.

Grabow Kommunikation har særdeles omfattende erfaring med PR fra nogle af Danmarks mest omtalte virksomheder.

Events:
På event-PR-siden spænder mine opgaver og erfaringer fra messer/udstillinger/festivaller for tusindvis af deltagere over klippe-snore-over-åbninger med fornemme gæster til strategilanceringer for store virksomheder.

Virksomheder og produkter:
Jeg har erfaring med produkt- og virksomheds-PR for en bredt udvalg af store og mindre danske og nordiske virksomheder i fødevarebranchen, telebranchen, finansbranchen, tv-branchen, medicinalbranchen, luftfartsbranchen, servicebranchen og inden for tung industri og råvareforarbejdning.

Personlig PR:
Jeg har været presserådgiver for en varieret portefølje af personer, der omfatter blandt andet danske og udenlandske topdirektører, politikere og popstjerner.

Hvis du vil vide mere – eller har brug for referencer – så kontakt mig.