Krise

Alle organisationer er forskellige. Men det er alle kriser ikke. Hvis du eller din virksomhed pludselig står midt i en mediestorm, har du brug for en erfaren rådgiver, der kender krisens anatomi og forløb – og ved nøjagtig, hvad dit næste træk skal være, hvis krisen skal inddæmmes og afsluttes bedst og hurtigst muligt.

Krisekommunikation er ikke videnskab. Det er en færdighed, som man først bliver rigtig god til, når man har øvet sig mange gange. Derfor er det også de færreste organisationer, der har kommunikationsfolk siddende klar til den krise, man (forhåbentlig) kun oplever meget sjældent. Grabow Kommunikation kan hjælpe. Også inden krisen opstår.

Grabow Kommunikation har prøvet det hele
Jeg har lavet kommunikativ krisehåndtering af opkøb, sammenlægninger, fyringsrunder, personsager og konkurser i en stor del af dansk og nordisk erhvervsliv gennem to årtier.
Jeg har været særlig rådgiver for fødevareministeren med daglig krisehåndtering af sager, der berører noget af det mest essentielle i vores hverdag, nemlig den mad, vi putter i munden.
Jeg har medietrænet et utal af topchefer, politikere, organisationsledere og helt almindelige mennesker, der skulle optræde i kritiske medier – og jeg har selv deltaget i programmer som Kontant, OperationX og lignende.
Ring til mig – så rykker jeg ud og hjælper jer!

Medietræning for enkeltpersoner eller grupper
Det kan være en rigtig god idé at få medietræning af dig selv, virksomhedens ledergruppe eller talsmænd før krisen indtræffer. Grabow Kommunikation tilbyder medietræningsforløb af grupper op til 5 personer, hvor vi tager udgangspunkt i jeres historier og får skeletterne ud af skabet – før medierne gør det. Kontakt mig for et tilbud.