Intern kommunikation

Din virksomhed kan sagtens klare sig uden intern kommunikation – bare ikke ret længe! Internationale undersøgelser viser, at medarbejdere i organisationer, der ikke har velfungerende interne kommunikationskanaler, performer dårligere, har mindre jobtilfredshed, er mere tilbøjelige til at skifte job – og bruger masser af tid på dekonstruktiv snak ved kaffemaskinen.
Og hvorfor er det egentlig, at du ikke vil fortælle dine medarbejdere, hvad virksomhedens strategi og vision er – og hvordan de passer ind?

Løsninger, der passer til jer
Intern kommunikation behøver ikke være et stort, dyrt og forkromet intranet. Måske har din virksomhed mere brug for et nyhedsbrev, der let kan kopieres, en direktørklumme eller en telefonavis, dine medarbejdere kan ringe til. Måske er et medarbejdermagasin eller en web-tv-kanal lige det, I mangler. Eller måske skal ledelsen på road-trip og holde ølkassetaler rundt om i virksomheden. Alle virksomheder er forskellige, men alle kan lære at kommunikere internt.

Alt kan lade sig gøre
Grabow Kommunikation kan det hele. Jeg er en af landets mest erfarne interne kommunikatører og kan bl.a. prale af at have lavet cockpit-kommunikation for piloter, tegneseriekommunikation for analfabeter, kommunikations-hotline for bankfolk og direkte direktør-tv for titusinder. Jeg har også opnået hæder som redaktør for Europas bedste medarbejderblad og intranet.

Min filosofi er, at ressourcerne og evnerne til en velfungerende intern kommunikation – stor eller lille – skal findes i organisationen, forankres i organisationen og blive i organisationen. Grabow Kommunikation hjælper jer i gang.